Menținerea unui look cât mai proaspăt reprezintă un deziderat pentru toate vremurile. Dar atunci când trecerea timpului și vârsta încep să își spună cuvântul este bine să recurgeți la un tratament lifting facial.

Primul loc în care se observă semnele îmbătrânirii este fața. De aceea întreținerea ei și dorința de a o menține mereu tânără ne fac să o trecem frecvent și prima pe lista tratamentelor de întinerire.

Structura faciala pierde în fiecare an care trece o parte din țesutul adipos. Cremele de întreținere ne pot ajuta o perioada, până la o anumită vârstă, însă de la un anumit punct și odată cu instalarea anumitor semne de îmbătrânire, acestea nu vor mai da rezultate. Pielea va căpăta un aspect tot mai slăbit și uscat și vor apărea treptat, la început, ridurile fine, apoi riduri tot mai adâncite.

Fumatul, expunerea agresivă la razele soarelui, o alimentație nepotrivită și locuirea într-un mediu poluat pot contribui la o îmbătrânire rapidă a pilii. De aceea un stil de viață echilibrat, o alimentație sănătoasă, o expunere și o protejare adecvată a pilii la factorii de mediu și la razele UV pot amâna semnele îmbătrânirii.

T ratamentul și procedura de face-lift reprezintă una din cele mai eficiente metode de împrospătare și întinerire a aspectului feței.

Tehnica medicală a evoluat spectaculos în ultimii ani și astăzi sunt disponibile o multitudine de intervenții estetice care permit întinderea pielii feței și a gâtului, refac fermitatea pielii și musculaturii faciale și permit înlăturarea excesului de piele. Scopul este de a ajuta o persoană să aibă o formă a feței estetică și întinerită cu un efort minim invaziv. Printre aceste proceduri de lifting  amintim: l iftingul de sprâncene cu Botox sau Dysport, lifting cu microfibre de suspensie, lifting facial chirurgical, mini lifting facia l.

Procedura de face-lift se poate aplica unei persoane care prezintă semne vizibile de îmbătrânire și o piele lăsată în zona feței, care are o structură osoasă sănătoasă și care are o oarecare elasticitate a pielii. Cei care pot apela la aceste tratamente au vârste de peste 40 de ani. Procedurile pot fi aplicate până la vârste foarte înaintate, atâta timp cât condițiile minime de intervenție se justifică. Operația de face-lift se poate realiza de mai multe ori în viață, cu condiția să se repete la un interval de 10- 15 ani, în funcție de condițiile fizice și de preferințele fiecărei persoane.

Acestă intervenție de lifting facial se poate face atunci când ridurile și pliurile inestetice sunt vizibile în anumite zone ale feței. Aceste zone ar fi:

Zona mediana a feței

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nivelul liniei maxilarului

Zona gurii și a nasului

Zona buzelor și a bărbiei

Atunci când în zona gatului se formează gușă.

Dacă zonele enumerate mai sus sunt afectate și aspectul este unul neplăcut, în aceste cazuri, medicul estetician vă poate recomanda efectuarea unui lifting facial.

La ce clinică să apelăm pentru efectuarea unei intervenții de lifting facial?

  În  primul rând trebuie să apelați la o clinică estetică specializată în efectuarea acestui tip de tratamente faciale. Existența unor medici specialiști, cu experiență și recomandări poate fi extrem de importantă în garantarea reușitei și a rezultatelor dorite. Aveți nevoie de o clinică așa cum este cea a dr. Renert Gad, unde puteți beneficia de  o consultație medicală amănunțită, de sfaturi extrem de utile și de o intervenție reușită.

În funcție de gravitatea ridurilor și de recomandari, aici  puteți  beneficia de mai multe tipuri de lifting facial:

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Liftingul facial cu Botox sau Dysport.  Aceasta este practic o injecție care va opri sau bloca anumite semnale nervoase. Mușchii nu se vor ma contracta. Ridurile vor fi netezite și fata va căpăta un aspect întinerit. Se recomandă folosirea Botoxului în zona sprâncenelor, în jurul ochilor, pe frunte, zona nasului sau a buzelor. Partea bună este că nu este nevoie de o perioadă de recuperare ca în cazul unei intervenții chirurgicale.

Liftingul facial cu microfibre mai este cunoscut și sub numele de lifting facial cu microfibre elastice de suspensie. Acest tratament este chirurgical, minim invaziv, însă nu cu aceleași implicații ca ale unuia de mare anvergura.

Liftingul facial chirurgical este cel mai cunoscut și cea mai veche procedura de întinerire. Acest gen de lifting se face sub anestezie generală sau totală, deoarece se comporta ca orice altă intervenție chirurgicala invaziva. Desigur, tehnicile au evoluat enorm în ultimii ani, iar cicatricile care rămân după sunt aproape inexistente.

Consultația în toate cazurile este obligatorie cu ceva timp înainte. Fiind practic vorba de o intervenție, care presupune anumite riscuri, trebuie respectate anumite reguli pe care orice medic estetician vi le va spune.

Atunci când acest tip de intervenții sunt efectuate de într-o clinică de specialitate,  de către chirurgi esteticieni pricepuți și calificat, așa cum este clinica Dr. Renert Gad, aveți garanția că beneficiați de cea mai bună consultație și de o operație sigură, ce conduce la rezultatele așteptate. Pentru a vă convinge de profesionalism sunați pentru o consultație!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si