Astfel, el nu va mai fi în fruntea acestuia şi, mai mult decât atât, a decis şi data de la care nu va mai activa în această funcţie.

”Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amicii”, au declarat surse pentru wowbiz.ro.

Marele actor este o emblemă a Teatrului de Revistă, iar alături de regretata Stela Popescu au făcut cel mai de succes duo al tuturor timpurilor pe scenele marilor teatre din România, dar și din lume. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si