În imagini, cei doi, un bărbat și o femeie, mănâncă semințe și scuipă cojile pe jos fără să le pese de mizeria lăsată în urma lor sau de ceilalți călători care sunt obligați să circule în mizerie.

Din câte se pare, totul s-ar fi întâmplat într-un tren CFR, iar imaginile au fost filmate de un alt pasager. În filmuleț se poate vedea cum două persoane sparg semințe fără jenă și aruncă semințele peste grămada de coji deja existentă.

Citeste si: Ultimă oră! Politician în stare gravă, după ce a fost bătut cu bâtele de lemn: "L-au lăsat inconștient, apoi l-au lovit cu picioarele"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nu ne mai facem bine nici in 100 de ani. De ce nu este curatenie in trenuri? vai de capul lor!", este comentariul care însoțește imaginile făcute publice de Radu Gheorghe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si