Artista arată perfect, iar trupul ei gol îi va face cu siguranță pe bărbați să suspine. Gabriela Spanic și-a surprins pe deplin fanii după ce a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare complet goală. Imaginile provocatoare fac parte dintr-un pictorial incendiar pe care actrița de telenovele l-a făcut pentru un calendar pe anul 2019.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Actrița a decis să celebreze în acest mod cei 32 de ani de carieră și se pare că nu a greșit deloc. "Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură", – a scris Gaby Spanic pe Instagram.

Gabriela Spanic se laudă că nu a apelat la ajutorul specialiștilor și că trupul ei este complet natural. "Mă amuză persoanele invidioase care zic că sunt frumoasă pentru că sunt operată.

Nu! Sunt complet naturală!", a declarat actrița.

Gabriela Spanic a obținut titlul de Miss Venezuela în anul 1992, titlu care i-a deschis calea către actorie și, implicit, către succes. A fost căsătorită timp de 6 ani cu actorul Miguel de Leon, însă în 2003 și-au spus adio definitiv. În urmă cu 11 ani, actrița de telenovele a devenit mama unui băiețel, Gabriel de Jesus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si