Micuţul Maxim a fost lăsat de mama sa, o tânăr de 20 de ani, în grija bunicilor pentru câteva zile. Când s-a întors a descoperit că părinţii ei îi omorâseră copilul.

Citeste si: Monștri cu chip de părinți! Bebeluș de 3 luni se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de tată. Motivul banal care l-a scos din minți

Se pare că bunicii s-au îmbătat într-o seară şi, deranjaţi de plânsetele celui mic, l-au aruncat pe băieţel în soba. Copilul a murit ars de viu.

″Şi-o omorât nepotul, ei fiind în stare avansată de ebrietate. O rudă a fost cea care a găsit trupul carbonizat al micuţului”, a declarat un reprezentat al poliţiei locale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cei doi a fost arestaţi şi riscă să îşi petreacă tot restul vieţii la închisoare.

Citeste si: Simon are patru ani, suferă de sindromul Down, dar el este cel care își hrănește și îmbracă frățiorii paralizați! "Nici nu știam că e bolnav când l-am adoptat!"

Vecinii celor doi sunt şocaţi de gestul bunicilor. Oamenii spun că aceştia aveau mare grijă de nepoţel şi nu credeau că pot să fie capabil de un astfel de gest.

"Cuk o să mai trăiesc fără copilul meu?", își strigă mama durerea, potrivit rudelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si