Să aibă iarăși păr, ca lumea să nu se mai uite ciudat la el. Să plece acasă. Era visul lui Marian, băiețelul bolnav de cancer pentru care spitalul devenise casă și care a murit răpus de boală chiar înainte de ziua lui de naștere. Când mami îi pregătea tort cu lumânări...

Citeste si: Polițist din Constanţa, cercetat de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA! E cumplit ce i-a făcut

Băiețelul din județul Vrancea, bolanv de cancer, care a luptat pentru viața lui până în ultima clipă, a murit la Spitalul din Iași.

Citeste si: S-a ales cu cancer și cu urechea amputată din cauza unui obicei preferat de românce! "Așa ceva trebuie INTERZIS!"- E cumplit prin ce chinuri a trecut această femeie!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Un ingeras a ajuns printre ingeri. Micutul Ricardo Marian Schiopu, baietel din Tamboesti, jud. Vrancea, ne-a parasit de la o frageda varsta, dupa indelungi lupte cu o boala crunta. Dumnezeu a decis sa il ia langa EL, poate intr-o lume mai buna, mai curata.

Condoleante familiei indurerate si cat mai multa putere pentru a trece peste aceasta grea incercare a vietii! Sufletul nostru este frant si ochii plini de lacrimi", a fost anunțul postat pe internet care anunța moartea lui Marian, chiar cu o zi înainte să împlinească șapte ani.

Citeste si: Antonia a cucerit internetul cu o scrisoare care îți rupe sufletul în două! "Mami mi-a spus că tati a plecat să salveze oameni!"- Ce s-a întâmplat cu pompierul din Alba?

"Te-ai stins puțîn câte puțin, sub privirile noastre neputicioase, plecând prea devreme dintre noi. Nu te vom uită niciodată! Dumnezeu a decis altceva pentru ține.. .să te ia alături de El și să ai grijă de cei ce te-au iubit, mai presus de toți. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet drag!", sunt mesajele apărute pe internet, scriu cei de la observator.tv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si