Medicul Felicia Alexandrescu, fosta angajata a Spitalului Judetean Ilfov, isi aduce aminte si acum de ziua in care Raluca Birsan a ajuns la spital si s-a dat drept studenta la Facultatea de Medicina.

Medicul spune ca i se pare incredibil ca nimeni nu s-a intrebat cum de un student la medicina isi permite sa fie zilnic in spital, fara sa ajunga la cursuri sau examene.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ministrul sanatatii, Sorina Pintea, spunea ca totul s-ar fi intamplat cu complicitatea angajatilor.

Citeste si: Criminalul din Neamț a premeditat fapta! Ce spun apropiații despre comportamentul din ziua respectivă

Raluca Birsan primea si bani de la paciente pentru interventii pe care nu avea dreptul sa le faca. Ne-a marturisit acest lucru una dintre femeile care au fost asistate la nastere de cea care se dadea drept medic.

Doctorita care o proteja pe impostoare ar fi inventat si diagnostice pentru ca mamele sa nasca prin cezariana. Cu toate ca pacienta stabilise data la care va aduce pe lume copilul, cand a ajuns la spital a trebuit sa urmeze un adevarat scenariu.

Citeste si: Noi dezvăluiri halucinante în cazul Simonei Mărgăian, tânăra care ar fi lăsat fără bani un italian! Părinții au făcut mărturisiri neașteptate- Lucrurile se complică pentru româncă

Doua clinici private mari au recunoscut ca femeia cu doar 9 clase intra in salile de operatie, alaturi de medicul Roxana Dragu, dar ca ea n-ar fi intervenit. In acest caz sunt in desfasurare mai multe anchete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si