”În jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe sos Kiseleff, segmentul cuprins între Piata Presei şi str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit ca persoana este rănită uşor”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că autoturismului aparţine Poliţiei Române şi se afla în misiune însoţind o coloana oficială străină, aflată în Bucureşti cu prilejul unor lucrări sub egida Presedinţiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: Cătălin, tatăl fetiței aruncate din taxi, acuzații grave la adresa taximetristului! Acesta a refuzat cursa pe motiv că fetița suferă de autism

Surse oficiale au precizat pentru News.ro că maşina de poliţie făcea parte din coloana oficială a ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona producerii accidentului, dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, ambele sensuri de circulaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si