Dorina Căldăraș, 34 de ani, a fost prinsă în New Jersey, Statele Unite ale Americii, în timp ce cerșea pe motiv că nu ar avea bani să îi cumpere copilului scutece și cele necesare.

Românca a fost prinsă de polițiștii americani având în mână o pancartă cu următorul mesaj: „Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr lucruri pentru copil și scutece”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ATAC ARMAT soldat cu cel puțin 40 de morți! Imaginile au fost transmise live

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au observat că femeia nu părea să aibă nevoie de mila trecătorilor, având asupra ei o geantă de 500 de dolari, câteva bijuterii și un iPhone X.

Așadar, polițiștii au apelat la rețelele sociale pentru a le transmite un mesaj oamenilor: „Este frumos să fim miloşi, dar nu este o idee bună să donăm cuiva de pe marginea drumului care are o pancartă. Dacă vedeţi pe cineva care are nevoie de ajutor puteţi suna la departamentul nostru şi ofiţerii noştri vor răspunde şi interveni.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si