Incendiu de vegetatie uscata in judetul Ilfov, in satul Teghes. Flacarile s-au extins cu rapiditate, iar un barbat de 81 de ani a fost gasit inconstient. Batranul incercase sa se lupte singur cu focul.

Dupa ce a primit primul ajutor, barbatul a fost preluat de un echipaj mobil de terapie intensiva.

Citeste si: Prima reactie a lui Florin Calinescu despre problemele de sanatate ale lui Liviu Dragnea: "Avand in vedere ca vine instanta peste el, cred ca mai curand il doare in c*r"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In jurul orelor 15, astazi, am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu de vegetatie uscata (circa 2500 mp) in satul Teghes, jud. Ilfov- Echipajul sosit la fata locului a gasit o victima inconstienta ce prezenta arsuri pe circa 80-90% din suprafata corporala.

Citeste si: Viorica Dancila, luata la bataie in plina strada

 

Echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal a acordat primul ajutor victimei, ulterior aceasta fiind predata echipajului de terapie intensiva mobila din cadrul ISU B-IF, cu semne vitale.

Victima, barbat in varsta de circa 81 ani, a incercat sa stinga incendiul de unul singur, dar a cazut in stare de inconstienta din cauza fumului dens degajat de arderea vegetatiei uscate", se arata intr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si