Ele cresc de la data de 1 aprilie 2019, asta după ce legea bugetului de stat pentru acest an a intrat în vigoare.

Citeste si: REVOLTĂTOR! Sorin a ajuns SCLAV în Marea Britanie! Credea că viața i se va schimba, dar este UMILIT zilnic de propriul angajator! E teribil ce pățește!

Astfel, de la 1 aprilie, copiii cu vârstă până în 2 ani de zile vor încasa 300 de lei lunar, iar cei cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani vor lua 150 de lei.

300 de lei lunar primesc și copiii cu handicap și care au vârsta până în 18 ani.

Poți primi alocația direct pe card

Citeste si: Patriarhul Daniel a împlinit 29 de ani de la hirotonie: ”Apără Ortodoxia în aceste vremuri tulburi şi complicate”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Părinții ar putea primi alocația copiilor pe card, dacă nu doresc să apeleze la serviciile Poștei Române. Cei interesați de procedură trebuie să știe că practica este următoarea: mai întâi se deschide un cont la o anumită bancă, în funcție de preferințe, respectiv dobânzi, comisioane mai mici.

Pentru cei care au deja un cont deschis la bancă, dar nu au card, se atașează un card la contul deschis.

Pentru cei care au const deschis și card, trebuie să solicite băncii în cauză un extras de cont, care va conține IBAN-ul contului curent. Cu acest document se merge la Direcția Muncii și Asistență Socială, unde se va completa o cerere.

Citeste si: Un celebru actor român a locuit 5 ani în Christchurch, orașul lovit de atentatul terorist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si