Norma și Francisc s-au iubit, au trăit o viață frumoasă împreună și au murit la câteva minute distanță. ținându-se de mână.

Norma June Platell, în vârstă de 90 de ani, și Francis Ernest Platell, în vârstă de 92 de ani, au murit unul după altul. Nu în zile, ore, ci în minute.

"Știam instantaneu care dintre ele era mama. Era sicriul mai mic. Chiar și în cei mai buni pantofi de duminică, abia ajungea la 1.62

metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tata avea 1.80 de metri și era mereu figura protectivă alături de ea. Sicriul său era în stânga. Dacă este posibil ca o inimă să se rupă, a mea a făcut-o în acel moment, văzându-i împreună pentru ultima dată, așa cum au fost de mai bine de 70 de ani.

Se spune că o înmormântare aduce apropiere. Pentru mine, un rezervor de durere a izbucnit dintr-o dată.

Singurul confort a fost gândul că, chiar și atunci când au murit, au murit împreună" a spus Amanda, fiica lor, atunci când le-a spus povestea.

Împreună au fost încă din tinereţe. Ea avea 20 de ani, iar el 22 când s-au căsătorit. O iubire pură şi o poveste de viaţă parcă desprinsă din filme.

"Mama era pe dreapta și tata în stânga, așa cum dormeau întotdeauna în patul pe care ea l-a cumpărat pentru el, ca un cadou de nuntă, din salariu. 

Cred că Dumnezeu le-a dat o mână de ajutor în a le oferi cea mai frumoasă trecere de la această lume la alta".

Cei doi au murit în data de 6 ianuarie 2019, la ora 11:45.

"Mama respira neobișnuit. Tata era neliniștit. Asistenta le-a spus că va reveni în zece minute pentru a-i verifica. În acele minute scurte, amândoi au murit. Paşnic. Împreună. Cum şi-ar fi dorit" a mai povestit Amanda.

Conform Daily Mail, nici medicul nu a putut deduce cine a murit mai întâi. Certificatele lor de deces şi calendarul trecerii lor în neființă, rămas în baza de date a spitalului, sunt identice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si