Un complet de cinci judecători a luat decizia definitivă în cazul lui Laurenţiu Marian Peity. Acesta aştepta de aproape 2 ani punerea în executare a sentinţei.

Marian Peity, un bărbat din Timișoara în vârstă de 32 de ani, a fost arestat în 2011, după ce a fost prins cu mii de grame de metanfetamină asupra lui. El a fost acuzat de trafic de droguri şi condamnat la moarte, iar sentinţa urma să fie pusă în aplicare prin spânzurare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un complet de cinci judecători a schimbat încadrarea faptei şi a decis că Peity să fie condamnat pentru posesie de droguri, nu pentru trafic. Acum, bărbatul trebuie să execute 18 ani de închisoare şi să primească 10 lovituri de baston de trestie de zahăr.

Ce s-a întâmplat 

Românul a fost condamnat la moarte de Înalta Curte în 2016 pentru traficul de metamfetamină în zona inspecției vamale, la Aeroportul Internațional Kuala Lumpur, pe data de 12 octombrie 2011.

Contestația său a fost respinsă de Curtea de Apel în 2017.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si