El se afla internat în comă din luna februarie, atunci când s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia în Severin.

Medicii au încercat de atunci să îi salveze viața, l-au operat de urgență și l-au ținut sub strictă monitorizare, dar, din păcate, astăzi Mihai Nicușor Rădoi a încetat din viața.

A dus o viață plină de aventură

Fratele fostului internațional român a avut, până în prezent, o viață zbuciumată. A strâns inclusiv câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Trei ani mai târziu, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si