Valeria Levitin s-a luptat toată viața cu condiția ei fizică. Pentru că și-a dorit să ajungă model, a fost forțată de familie să respecte reguli stricte. Astfel, a ajuns ca la 39 de ani să cântărească numai 25 de kilograme și să fie anorexică.

Citeste si: Gest șocant al unei mame. Și-a luat copilul de doi ani în brațe și s-a aruncat din tren

Din păcate, femeia a murit pe 01 decembrie 2013 din cauza faptului că nu s-a mai putut face nimic pentru ea. S-a luptat o viață întreagă cu anorexia și, implicit, cu părinții ei care au obligat-o să respecte cele mai stricte reguli alimentare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Când eram mică, mama mea voia să cresc slabă. Dar natura nu ţinea cu mine! Nimeni din familia mea nu era slab. Avea aşteptări ca al ei copil să fie cel mai bun. Ştiu că dacă nu aş fi emigrat când aveam 16 ani, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat şi întotdeauna am zis că dacă ar fi un lucru pe care l-aş schimba în viaţa mea, nu aş fi plecat din Rusia.

Dar nu a fost decizia mea, eram doar un copil. A fost decizia mamei mele şi a tatălui mei vitreg. Oamenii îmi spun că trebuie să mă îngraş, dar greutatea va veni atunci când trupul şi sufletul meu se vor însănătoşi. Am venit în Bucureşti şi aştept să îi ajut pe alţii şi normal că mi-ar plăcea să existe două căi de comunicare. Mi-ar plăcea să primesc ajutor de la oameni."
spunea Valeria atunci când a fost în România.

Pentru că și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, în ultimii ani de viață, Valeria a încercat să îndrume femeile spre un stil de viață sănătos care să nu le pună viața în pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si