În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi agresat fizic o femeie, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Constanța, vă transmitem faptul că polițiștii Secției 3 s-au autosesizat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte agresiuni.

Citeste si: Acuzații grave la adresa unor educatoare din Gorj! Femeile le-ar fi dat sedative copiilor de grădiniță

Precizăm faptul că bărbatul în cauză a fost identificat, astăzi, și condus la sediul Secției 3 Poliție de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a spitalului Palazu Mare, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbatul infirm care se târa pe scările dispensarului face greva foamei! Povestea dramatică a bărbatului: "Dacă e vorba de drepturi, nu se face nimic"

Vă comunicăm, pe această cale, faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu există toleranță pentru acest gen de fapte.

De asemenea, precizăm că, în conformitate cu prevederile legale, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Totodată, rugăm eventualele persoane vătămate să apeleze la sprijinul autorităților în astfel de situații, pentru ca ancheta penală să își poată urma cursul, iar persoanele responsabile să fie trase la răspundere, conform legii.

Citeste si: Ultima fotografie cu Andreea, fata care a murit la Paris. Aceasta și-a găsit sfârșitul atunci când iubitul ei îi făcea o poză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si