Un băiat de numai 19 ani a fost bătut cu bestialitate de mai mulți taximetriști.

Citeste si: Acuzatii grave la un spital din Capitală, din cauza echipamentelor medicale încurcate! "S-au semnalat deficienţe, contractul fiind reziliat"

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima, Robert, un băiat de 19 ani, și-a serbat ziua de naștere și în jurul orei 04:30 a chemat un taxi.

Avea cu el niște bagaje și o boxă pe care a dorit să le bage în portbagajul taxiului. Boxa nu încăpea, așa că băiatul a trântit de câteva ori ușa portbagajului. Șoferul s-a înfuriat și i-a reproșat acestuia că îi strică mașina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Două lebede din Cluj sunt păzite mai ceva ca președinții de stat! De ce a luat Primăria această decizie?

A urmat un schimb de replici între cei doi, iar taximetristul a demarat în trombă. S-a întors la scurt timp, însoțit de mai mulți colegi.

Taximetriștii s-au dat jos din mașini și l-au bătut crunt pe băiatul de 19 ani.

Acesta a fost pus la pământ și lovit cu pumnii, picioarele și chiar cu o bâtă.

Citeste si: CCR a amânat pentru 19 aprilie judecarea sesizării lui Florin Iordache privind lipsa completurilor specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

În urma incidentului, poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte agresiuni, dar şi de furt şi distrugere.

În înregistrare se vede cum, la un moment dat, în timpul bătăii, tânărului îi cade telefonul mobil pe jos, aparatul fiind luat de unul dintre taximetrişti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si