Marți, România a fost zguduită de o nouă crimă! O femeie de 30 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată în timp ce stătea pe o bancă din depoul CFR Timişoara, chiar de bărbatul de care se despărțise de curând!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O martoră, speriată, a povestit cum a avut loc crima. ”Stând de vorbă amândouă, a apărut el din senin. Ne-am trezit cu el la doi metri de noi. A scos cuţitul şi i l-a băgat în spate. Nu i-a zis nimic. Nicidecum nu mă aşteptam”,  a declarat persoana pentru opiniatimișoarei.ro, apoi a mai specificat și faptul că femeia, care îi era și prietenă, îi mărturisise chiar în acea dimineață că fostul concubin o urmărește!

 

Criminalul de la depoul CFR a fost dat afară de la serviciu! Asigura curățenia în vagoanele de tren acum două luni

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă și au început căutările. Bărbatul a fost prins după o zi, și a recunoscut fapta, dar a marșat pe faptul că a făcut totul pentru că a fost foarte gelos. ”Am fost gelos. O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”, a declarat tânărul, de 33 de ani, care a mai spus că imediat după crimă a aruncat cuţitul şi s-a dus în Gara de Nord din Timişoara.

La două zile de la tragicul eveniment, s-au aflat și alte amănunte despre cei doi. Tanara moartă era din Radauti, judetul Suceava, si lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigura curățenia în vagoanele de tren! În schimb,criminalul de la depoul CFR a fost dat afară de la serviciu! El era era șomer de două luni de când i se desfăcuse contractul de muncă de la aceeași societate, din motive de nerespectare a normelor interne.

Foto credit:opiniatimisoarei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si