La doar o săptămână de la incendiul devastator de la Notre-Dame din Paris, un alt oraș se confruntă cu un incendiu puternic. Este vorba despre Versailles, iar pompierii se chinuie de ore bune cu flăcările nimicitoare.

O clădire a luat foc în oraşul Versailles, iar situaţia este una foarte gravă, pompierii fiind la fața locului pentru a stinge focul.

Incendiul a izbucnit în garajul unui imobil, iar salvatorii au sosit de urgență.

Oamenii din zonă au fost sfătuiți să rămână în locuințe din cauza fumului sens.

Citeste si: Sute de copii au luat cu asalt studiourile Kanal D! Vedetele Kanal D, ghizi pentru sute de copii, in cadrul proiectului educational ”Saptamana Altfel”

Citeste si: Cu ce bărbat celebru și-a pierdut virginitatea Thalida de la „Puterea dragostei”! Și-a tatuat și data

Citeste si: Andreea Mantea, reproșuri dure: „Voi nu sunteți sănătoși la cap, zici că sunteți din altă lume”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

26 de autospeciale s-au deplasat la fața locului pentru a lichida focul, după ce sute de pompieri s-au luptat săptămâna trecută cu flăcările.

Incendiul din această seară are loc la câteva sute de metri de Palatul Versailles, cunoscut în întreaga lume. Imaginile au fost făcute publice de către martori.

După incendiul de la Notre-Dame, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie: „Urmează...”

După tragedia care a lovit Parisul aseară, când Notre-Dame a fost cuprins de flăcări, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie.

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei că următoarea țintă a unei tragedii ar putea fi celebrul palat Versailles.

Celebra clarvăzătoare crede că palatul Versailles ar putea fi următoarea țintă. Iată ce a scris Maria Ghiorghiu.

„În urmă cu doar 3 minute, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oraș din Franța, și anume: "VERSAILLES!" Apoi, ceea ce am auzit am văzut și scris cu litere aurii, în aer, chiar deasupra orașului Versailles. Așa era scris: "Versailles!"

După care, cuvântul scris deasupra orașului Versailles a dispărut.

Dragii mei, eu nu știu ce se va întâmplă în Versailles,d ar știu că vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate”, a scris Maria Ghiorghiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si