Acum aproape 15 ani, în iulie 2004, soția poetului Adrian Păunescu, Carmen, provoca un grav accident rutier, în care și-au pierdut viața trei persoane. Accidentul s-a produs în apropiere de Slatina, mașina condusă de Carmen Păunescu pulverizând practic mașina familiei Burlan, care venea din vacanță. Doar Silvia, mezina familiei, a supraviețuit, și ea cu răni grave, în timp ce mama, tatăl și sora ei au murit.

Citeste si: Casa părintească a lui Adrian Păunescu a fost vândută! Actul de cumpărare a fost făcut public

În instanță, soția lui Adrian Păunescu a scăpat ieftin, doar cu doi ani de închisoare cu suspendare, dar s-a revanșat ulterior în fața Silviei, de care a avut grijă pe toate planurile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În prezent, măritată cu Sorin, cu care are două fete, Silvia a depășit trauma de acum 15 ani și s-a angajta într-o agenție de turism din Slatina, acolo unde recent a fost numită într-o funcție de conducere. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si