In mod clar, internetul a schimbat comportamentul oamenilor la cumparaturi. Un studiu realizat de cea mai mare companie de cercetare a pietei din Germania arata ca peste jumatate dintre utilizatorii de internet din mediul urban folosesc tehnologia pentru a gasi produsele pe care si le doresc sau pentru a afla detalii despre ele.

Clientii vor sa gaseasca usor detalii despre caracteristicile produselor, demonstratii despre cum functioneaza, retete sau aiba acces rapid la recenzii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce poți să mai cumperi cu 1 leu din supermarket în România anului 2019

Studiul companiei germane, care a inclus si tara noastra, arata ca 52% dintre consumatori cauta produsele dorite pe internet, in timp ce 45% compara preturile intre magazine.

Telefonul mobil a devenit cel mai important instrument la cumparaturi pentru 46% dintre romani, arata statisticile. Cautarea de produse si de informatii suplimentare despre acestea, dar si compararea preturilor sunt comportamente de cumparare pe internet cu cel mai ridicat ritm de crestere.

Citeste si: Lovitură dură pentru români în 2019! Guvernul lovește din plin în salarii! E jale ce se întâmplă!

La studiu au participat 1000 de persoane din mediul urban, cu varsta de peste 18 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si