Minora de 13 ani din comuna Negomir se pare ca ar fi ramas insarcinata cu un vecin ei, in varsta de 63 de ani. Bunica fetei a banuit ca ceva este in neregula cu ea, asa ca a dus-o la medic. Acolo mare i-a fost mirarea cand a aflat ca fetita pe care a crescut-o ani de zile este gravida in 5 luni.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe un cunoscut interpret

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Parintii copilei sunt despartiti, iar ea locuia impreuna cu surorile sale la bunica din partea tatalui, care este plecat in stainatate.

Politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul care ar fi lasat-o gravida pe copila de 13 ani,insa astazi el va fi eliberat si cercetat sub control judiciar pentru infractiunea de act sexual cu un minor.

Citeste si: Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual vrea să trateze depresia şi anxietatea online! Uite cum arată azi Alexandra Bodnaru!

In cazul in care va fi gasit vinovat, barbatul risca intre un an si 5 ani de inchisoare. Intre timp copila a primit consiliere psihologioca si va fi internata intr-un centru maternal din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului, unde va duce sarcina la bun sfarsit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si