Potrivit lui Ponta, Kovesi ar fi spus că, dacă îl mai prinde pe Sebastian Ghiţă că vorbeşte cu Elena Udrea, îi arestează pe amândoi.

Sebastian Ghiţă a infirmat existenţa vreunei relaţii amoroase, iar Elena Edrea a spus, la rândul ei, că nu ştia de existenţa unei ”relaţii de amor”.

”N-am avut o relaţie sentimentală sau de alt tip, nici cu Udrea, nici cu Kovesi.(...) Kovesi nu e nici proastă şi nici sentimentală.

Ceva a făcut-o să se înrăiască în ultimul hal şi să ajungă neom. Asta probabil ne va explică domnul Coldea cum a reuşit să o aducă pe o femeie zdravănă să fie capabilă să facă atâtea răutăţi”, a spus Sebastian Ghiţă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Victor Ponta, declarație bombă făcută sub jurământ: "Kovesi mi-a spus că îl iubește pe Ghiță"

În acest dosar, fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi este cercetată penal pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Ea a fost plasată sub control judiciar de către Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, dar Înalta Curte de Casaţia şi Justiţie a revocat măsura.

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Acesta a fugit în Serbia, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.

Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a achitat unei firme de transport aerian peste 234.000 de lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si