O informație a apărut în presă referitoare la fostul edil al Constanței, Radu Mazăre. El ar fi evadat din închisoarea din Madagascar. Dar care este adevărul, de fapt?

Fostul președinte Traian Băsescu a spus la TV, în spirit de glumă, că Radu Mazăre ar fi putut fugi doar până la țărm, având în vedere că se află pe o insulă.

Radu Mazăre, arestat săptămâna trecută

Fostul edil al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins miercuri de autoritățile din Madagascar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fostul primar al Constantei a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, acolo unde avea mai multe afaceri. Mazăre acuzase la momentul fugii presupuse presiuni politice și spunea că a cerut azil politic în Madgascar.

În prezent, autoritățile române urmează să discute cu cele din Madagascar detaliile unei eventuale extrădări, potrivit g4media.ro.

Radu Mazăre, acuzat că a primit peste 1 milion de Euro

În același dosar, sunt judecaţi fostul deputat Eduard Martin, acţionar la compania Polaris M Holding SRL, acuzat de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky, pentru trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.

DNA spune că, în perioada 006- 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303

lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si