Micuțul i-a arătat jucăriile sale și îi cântă "la revedere". „Este emoţionant şi mă bucur să îl văd jucându-se aşa, însă mi se rupe sufletul gândindu-mă la relaţia pe care ar fi avut-o dacă Darren ar fi fost în viaţă. De asta fac fotografii, filmez. Pentru că vreau ca atunci când va creşte, să vadă şi să înţeleagă că i-a fost alături în acest fel tatălui său” a povestit Jessica, mama lui Harvey.

Jessica a mai povestit pentru presa de peste Ocean că micuțul Harvey știe că tatăl său se află în Cer, însă legătura dintre ei doi nu a pierit.

„Ştie că tata este acolo, dar nu ştie că a murit cu adevărat. Având în vedere vârsta lui, nu cred că înţelege conceptul de moarte. S-a obişnuit să îl vadă doar în fotografii şi vorbeşte cu el prin mine. În ultimele trei luni, Harvey a cerut multe. Se uită în jur și dacă cineva este blond, întreabă dacă e tati. Este inimaginabil să ştii că Darren nu a putut petrece decât un an alături de el. La început a fost foarte greu. Harvey este imaginea întruchipată a tatălui său” a mai spus mama băieţelului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În după-amiaza zilei de 25 octombrie 2017, Jessica și Harvey s-au întors acasă. Acolo l-au găsit pe Darren mort, în mod neaşteptat. Potrivit Daily Mail, o anchetă a hotărât că moartea lui rămâne necunoscută.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si