Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au depus actele de divort, dupa 12 ani de casatorie. Vestea despartirii a fost un soc pentru toata lumea care ii privea ca pe un cuplu perfect, dar iata ca lipsa comunicarii a produs ruptara dintre cei doi actori. Asa ca ieri Ioana si Alexandru au mers la notar pentru a demara actiunea de divort.

IOANA GINGHINA: Sunt putin ametita si obosita.

Stii cum e dupa ce ai tensiune multa si dupa aia te ralxezi. Nu pot sa spun ca sunt in cea mai buna forma a mea, ca eu, de obicei, rad tot timpul. Rad si acum, dar nu e rasul meu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Acestea sunt primele declaratii ale Ioanei Ginghina dupa ce a discutat cu sotul ei toate detaliile legate de partaj, pensia alimentara si custodia fiicei lor.

IOANA GINGHINA: Nu cred ca a gresit nimeni. Cred ca ne suntem noi datori sa fim fericiti si poate ca din aceasta cauza de multe ori ii ranim pe cei din jur. Si asta nu pentru ca vrei sa faci un rau, ci doar ca vrei sa ai o viata si sa fii fericit.

Este o perioada grea pentru actrita, insa ea cauta sa depaseasca momentul cu credinta ca totul va fi mai bine.

IOANA GINGHINA: M-am apropiat mai mult de Dumnezeu, m-am dus la psiholog si asta nu e nimic intamplator. Fericierea, pentru mine, inseamna sa stiu sa ma bucur de lucruri cum vin, pentru ca viata e destul de complexa. Avem copil, familie, sanatate, parinti si daca nu merge acasa, mai ai si alte locuri sa-ti canalizezi energia.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au la dispozitie 30 de zile in care se pot razgandi in privinta divortului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si