Echipa de aur de acum a Romaniei a avut parte de o surpriza uriasa la intoarcerea in tara. Desi avionul a aterizat tarziu in noapte, sute de fani i-au asteptat pe fotbalisti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fotbalistii au cantat alaturi de suporteri, au facut fotografii si au multumim pentru toata sustinerea de care s-au bucurat!

Romania a parasit in lacrimi, dar cu capul sus semifinala Campionatului European de Fotbal. Jucatorii nostri au fost la un pas sa castige, insa oboseala, mai presus decat inamicul, le-a ingreunat drumul spre victorie.

Devotamentul lor si dorinta de a merge mai departe, de a castiga pentru tara, raman, insa, in istorie, indiferent de final.

La ultimele doua meciuri- cel cu Franta si partida cu Germania, nu mai putin de 10 mii de romani au fost in tribune!

Talentul lor nu a ramas neobservat de marile echipe ale lumii! Mai multi jucatori au primit oferte bune din afara, iar presa din Spania anunta ca Ianis Hagi este cautat de Barcelona. 8 milioane de euro ar incasa constantenii pentru ca fiul Regelui sa joace alaturi de Messi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si