Maria Ivan are 23 de ani si este din Sadu, o comuna din Marginimea Sibiului, zona cu traditie in oierit si producerea branzei. Desi a facut inginerie economica si s-a specializat in asistenta medicala, s-a hotarat sa-si urmeze traditia de familie.

Branza proaspata, facuta chiar de mainile Mariei, este vanduta in magazinul de produse traditionale pe care il are in Sibiu. Din zori si pana-n noapte, tanara se ocupa de propria afacere.

Cauta retete, degusta produse si le compara intre ele, ca sa aduca in magazin tot ce-i mai bun. Iar relatia cu clientii este pe primul plan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In familia Mariei, toti muncesc cot la cot pentru face cel mai bune produse, iar fiecare are sarcinile sale. Maria a fost invatata inca din copilarie ca nimeni nu sta degeaba in batatura.

"Scoala" din familie i-a prins bine Mariei, care a invatat ca oieritul si afacerea de la piata si oieritul sunt traditie in familia Ivan. Toate produsele lactate pe care le vinde in magazinul ei sunt direct de la ferma familiei.

Dar magazinul Mariei gazduieste si alte produse autohtone, pentru ca tanara vrea sa sustina si alti producatori din zona. Are grija sa se asigure ca toate produsele sunt facute dupa retete vechi, fara aditivi sau conservanti.

Pe viitor tanara si-a propus sa-si extinda afacerea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si