În urma voturilor primite de la colegii săi, Bianca a adunat cele mai multe propuneri spre eliminare.

Însă, de data asta concurenta este mult mai încrezătoare și sigură pe ea și așteaptă să se reîntoarcă în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Imagini cu Ligia de la Puterea Dragostei dezbracată! Cum arată silicoanele blondinei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alex Zănoagă, plin de vânătăi! Fanii au rămas șocați! Ce a pățit fostul concurent de la Puterea Dragostei

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, adevărul despre Gigi Becali: "Este un bărbat... foarte bine”

Prin această eliminare susține că a înteles multe și a publicat mai multe mesaje pe Instagram prin care îi atacă pe colegii săi din sezonul 2 Puterea Dragostei.

"M-ați aruncat ca pe un gunoi", "Văzând motivele nominalizării spre eliminare am înțeles tot!! Pai ce sa va zic.. Karma va acționa la momentul potrivit! 🤣
Aaaa și dacă ma vreți înapoi,susținătorii mei, nu uitați sa ma votați! Mulțumesc! ❤️", "Daca crezi in tine, ai dedicare si mandrie – si nu renunti niciodata, vei fi un invingator.

Pretul victoriei este scump, dar la fel sunt si recompensele.
Mulțumesc, Bibisori! Multumesc colegilor care m-au votat! Multumesc, Andreea! Multumesc tuturor!! Nu uitați sa votați in continuare pentru sezonul 2!!! ❤️", sunt reacțiile Biancăi.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, dezbrăcat într-un vlog alături de Simina! Cum au fost surprinși cei doi după marea finală

Citeste si: Jador și Simina s-au împăcat după Marea Finală Puterea Dragostei

Citeste si: Acuzații grave la Puterea Dragostei! Adevărul despre escapadele amoroase ale băieților! Bogdan Mocanu răspunde: "Aveam voie și cu 100 de femei dacă suntem capabili"

Citeste si: Acuzații grave la Puterea Dragostei! Adevărul despre escapadele amoroase ale băieților! Bogdan Mocanu răspunde: "Aveam voie și cu 100 de femei dacă suntem capabili"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si