Iată postarea Mariei Ghiorghiu de pe blog:

”Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "La abuzuri!
                  Multe abuzuri in cazul Sorina!"


Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.
Aveam mari asteptari la acesti oameni americani care ,se laudau cu intelepciunea lor.
Imi doream ca sa fi venit de mâna cu Sorina la familia care a crescut-o,si sa spuna fetita ca vrea sa plece cu ei, apoi,sa poata sa-si ia ramas bun de la cei dragi si sa fi tinut legatura cu ei prin telefon.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment șoc: "10 Iulie 2019, ora 3.23, zori de zi. Un glas poruncește...”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părintii adoptivi,putea sa vina sa le multumeasca celor care au crescut-o pe SORINA,pentru ca au avut mare grija de fetita si au crescut-o frumos.Dar nu s-a intamplat asa ceva. Nu s-au coborât la nivelul familiei care a crescut-o pe fetita,iar acest lucru spune mult despre acesti oameni.
Daca s-ar fi procedat asa,toata lumea era fericita si impacata sufleteste,inclusiv fetita, ca pot tine legatura unii cu altii si ca SORINA este fericita in SUA.


Este foarte posibil ca SORINEI sa-i fie foarte bine in SUA, dar ,ramane un semn de intrebare?
Unde este "maduva "semnelor umanitatii?

Au rapit copilul si au disparut, fara sa tina seama de lacrimile amare ale familiei fetitei,fara sa tina seama de sabia adanc infipta in sufletul lor.Totul putea sa fi fost facut altfel ,in asa fel incat ,niciuna din cele doua familii sa nu sufere.
In ceea ce priveste abuzurile in cazul Sorinei,cu siguranta  BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI le va descoperi pe toate.
Sunt sigura dragii mei, ca SORINA va reveni in Romania la un moment dat.
Sora ei mai mare, ADELINA ,o va aduce acasa.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță dezastru! Vor muri pe capete! Marele măcel e aproape

Daca se va dovedi (si se va dovedi) ca aceasta adoptie are la baza multe ilegalitati,adoptia va fi anulata ,iar cei vinovati vor plati in faţa LEGILOR romane,si SORINA va reveni in sânul familiei care a crescut-o cu iubire si cu multa dragoste.
Un copil nu are nevoie de bogatii materiale. Un copil are nevoie de fiintele dragi in mijlocul carora a crescut,si carora ,le spunea mami si tati.


Sorina sufera si va suferi enorm, pentru felul brutal in care a fost luata din mijlocul familiei in care a crescut.
In Romania anilor 2019, este inadmisibil ca un copil nevinovat sa fie târât si dat cu capul de asfalt de Procuroarea agresoare care, nu avea niciun drept s-o smulga din casa familiei care a crescut-o pe Sorina”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si