CATALIN BOTEZATU: Sunt pe trend ochelarii supradimensionati, exact cum am si eu, ochelarii care au ceva de spus, ochelarii tip bijuterie.

Daca pana acum eram obisnuiti sa purtam ochelari de soare in functie de forma fetei, ei bine, anul acesta se poarta ochelarii extravaganti, fie ca vorbim de culoare, model sau aplicatiile folosite: de la perle si pana la pietre semipretioase.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La mare cautare printre miile de modele expuse la o clinica oftalmologica din Timisoara s-au aflat si ochelarii neon.

Iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

LAURA MICLAU, MANAGER CLINICA OFTALMOLOGICA: Pacientii, clientii si colaboratorii nostri pot gasi aici ochelari cu preturi cuprinse intre 300 si peste 6.000 de lei.

Cele doua perechi de ochelari de 6.000 de lei, supranumite „Sabia” si „Bufnita” fac parte dintr-o colectie exclusivista. La nivel mondial fiind create doar 300 de astfel de modele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si