Cunoscutii spun insa ca a fost dintotdeauna un om violent ale carui abuzuri n-au trecut de cea care il proteja ca pe ochii din cap.

Lipsit de expresie, ca-n ziua in care a fost incoltit, Gheorghe Dinca apare si intr-o fotografie- tablou de familie: desi participa la nunta fiicei, chipul sau impietrit pare din cu totul alt context decat cel oferit de un prilej fericit.

Citeste si: Alexandra a sunat la 112 când suspectul era plecat la farmacie. Ce a vorbit fata cu dispecerul şi poliţistul la 112

CRISTIAN ANDREI, psiholog: Poti sa te uiti o viata intreaga la un om si sa nu stii despre cine este vorba. Poti sa locuiesti cu el si sa nu stii despre cine este vorba. Pare sa fie un om care de mult timp nu a mai avut legaturi emotionale reale cu cineva si atunci a trebuit sa le rupa. Vorbim de un barbat care a decazut din punct de vedere social. S-a izolat.

Ca sa-i contureze portretul, specialistii incearca sa ii afle trecutul: criminalul s-a casatorit de tanar cu o femeie care acum isi pune mainile in cap, au impreuna 4 copii si pana sa-l paraseasca toti, intreaga familie locuia in casa din Caracal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Gheorghe Dinca, actual mecanic auto si taximetrist de ocazie, a lucrat 8 ani, printre oameni, la Spitalul Municipal din Caracal. In aceeasi perioada, acolo a fost angajata si sotia.

MARIAN MITROI- director Spitalul Municipal Caracal: Era lacatus mecanic angajat cu specialitatea de geamgiu, adica in perioada aia nu erau termopane ca acum si dumnealui se ocupa cu inlocuirea geamurilor sparte.

Din discutiile cu colegii, nu a avut comportamente de genul, nu a dat ceva de inteles in acea perioada de violente.

In ochii celorlalti, parea un individ integru insa, acasa, era un monstru, povestesc cei care au prins curaj: in presa locala, au aparut declaratii ale localnicilor care sustin ca Gheorghe Dinca si-a abuzat, in urma cu multi ani, fiica. Informatia cu titlu de zvon, neintarita de vreo plangere, ar fi pornit chiar de la sotia individului, despre care unii vecini spun ca stia ce are in casa, dar n-a vrut sa-l dea in vileag:

CRISTIAN ANDREI: Rusinea aceasta si teama de consecinte le poate face sa nege ca s-a intamplat ceva. E cazul multor mame care stiu de la fiica lor ca a fost abuzata de tata sau de uchi si nu vorbesc cu anii ca le e rusine de ce o sa spuna satul sau blocul. Acest barbat avea sansa sa nu ucida pe nimeni daca educatia lui si oamenii printre care a trait erau altfel.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. Alexandru Cumpănaşu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Nebunia individului ar fi fost declansata, cred specialistii, in clipa in care toata familia, mai putin fiica, s-ar fi mutat in Italia. Acolo, Gheorghe Dinca ar fi avut o aventura cu o alta femeie si ar fi fost izgonit, inapoi in Romania, dupa ce ar fi incercat sa o abuzeze pe fiica minora a acesteia.

GABRIELA GROZA, doctor in psihologie criminala: Uneori tiparul de preferinta pe care il are un criminal nu este atat de usor de observat. Chiar daca sunt fete, sunt tinere, s-ar putea ca tiparul sa tina de cu totul altceva. Sa fie culoarea pantofilor, sa fie felul in care priveste, adica nu neaparat ceea ce vedem noi este ceea ce vede criminalul atunci cand spune: da, ea este.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Femeile mature nu trezeau in el instinctul animalic, dovada sta marturia unei profesoare, care a urcat de trei ori in masina lui Gheorghe Dinca.

Ingrozita abia acum de individ, isi aminteste ca l-a simtit ca pe un om serios.

Stapan pe el a fost si in fata anchetatorilor insa numai in primele doua zile.

In cea de-a treia, Gheorghe Dinca a clacat: rapus de oboseala si cuprins de remuscari, le-a povestit totul anchetatorilor si chiar a plans, azi-noapte, la audieri. Intrebat ce l-a facut sa le ucida cu atata cruzime pe Alexandra si Luiza, barbatul a ridicat din umeri. Aparent, nu isi explica faptele oribile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si