Christian Sabbagh, jurnalistul care a realizat primul interviu cu tatăl Alexandrei Măceșanu, i-a avut ca invitați pe unchiul adolescentei ucise, Alexandru Cumpănașu, și pe Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

UPDATE:  Alexandru Cumpănașu: S-a greșit în foarte multe locuri. Numai greșeli am văzut. Ultima informație pe care am aflat-o: șeful Poliției Olt a raportat la București că este o plecare voluntară de acasă,

joi, la 18.50 (joi, 25 iulie, n.r.). Până atunci, Alexandra Măceșanu sunase de trei ori la 112.

 

Joi, la ora 10:30, a fost primit un apel de pe numărul criminalului. Criminalului i-a spus mamei Alexandrei că fata pleacă în Marea Britanie să facă bani. Polițistul care era lângă mama fetei nu a dat numărul în urmărire.

Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată.

Miercuri, cu o zi înainte, Alexandra a ieșit la ocazie și a fost luată de criminal. Până joi, la ora 11.00, dispariția fetei a fost reclamată de părinți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Joi, după telefonul de la 10.30, încep căutările în zonă. Au început să caute prin tot orașul. O căutau pe Alexandra pe baza informațiilor date de Remus Rădoi. 

E un lucru corect că cei de la Parchet au decis ca avocații să nu mai dea informații din dosarul crimelor. Azi s-a spus că s-au găsit niște oase, nu este adevărat. În goana după informații, unii mai și greșesc.

Procurorii ar trebui să comunice de două ori pe zi, în conferințe de presă.

 

Avocații care au acces la probe trebuie să se abțină. Procurorii să comunice, să ne spună, procedural, ce au făcut.  

Pe de altă parte, multe autorități ale statului și parlamentari nu știu de clanurile de interlopi din județul Olt.

Nu ne vom lăsa până când clanurile din Caracal, această criminalitate organizată de Gheorghe Dincă, nu vor plăti. În această luptă vom angrena și Parlamentul European.

Dumitru Coarnă: Domnul Cumpănașu are dreptate. Nicolae Alexe, șeful Poliției Olt raportează corect abia vineri, pe 26 iulie. Alexe a mințit, a raportat ca a identificat cele trei locații după datele STS. De fapt, erau locațiile pe care le aflase de la Remus Rădoi.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Anchetele nu sunt publice. Asta e logica „secretizării” anchetei. Unii avocați, însă, nu procedează corect. Problema de fond este că amplificăm știrile false în detrimentul adevărului.  

Lacrimi după interviu

Săptămâna trecută, Christian Sabbagh a dat frâu liber emoțiilor după interviul în exclusivitate cu tatăl Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.

Citeste si: VIDEO| Christian Sabbagh, cu ochii în lacrimi după interviul cu tatăl Alexandrei Măceșanu

În timpul dialogului cu Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la 19.00, Christian Sabbagh și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Silvia Ioniță: Ai ascultat convorbiirile de la 112 alături de familie. Ești tată și cred că și-a fost și ție destul de greu să le auzi.

Christian Sabbagh (vizibil emoționat): Eu n-am mai trăit de multă vreme asemenea emoții. Sunt jurnalist, am fost corespondent de război. La viața mea, am văzut și am auzit multe. Dar, credeți-mă, înregistrarea aceea m-a lăsat, pur și simplu, fără cuvinte. Instinctiv, m-am gândit în acele clipe la copiii mei pe care i-am lăsat acasă. Mă gândesc că poate nici ei nu sunt, acum, în siguranță. Rămâi neputincios, ai tot felul de stări, auzi țipetele unui copil care cere ajutor celui care, prin meserie, trebuie să vină să te salveze. Și iată că acel ajutor nu mai sosește!”.

Citeste si: VIDEO| Christian Sabbagh, interviul exclusiv cu tatăl Alexandrei: „Simt că trăiește”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si