Artistul este revoltat de tragedia Alexandrei și a publicat un mesaj plin de revoltă la adresa autorităților.

Citeste si: Mesajul halucinant, în LIMBA ROMÂNĂ, pe aeroportul din Dublin! "Daca esti traficata pentru sex, te rugam sa ne spui"

Citeste si: Le Monde: Moartea Alexandrei Măceșanu indică eșecul clasei politice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaj emoționant al lui Alexandru Cumpănașu: „Mor cu ei de gât! Nu avem certitudinea că Alexandra e decedată”

"Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri "Alexandra", "Luiza", "Colectiv" vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!"

Alexandra Măceșanu se afla atunci la un hotel din Alba Iulia, alături de colegii ei din trupa de dansuri populare.

După concertul susținut de artist, tânăra i-a cerut lui Bănică să facă o fotografie împreună.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si