King, acum în vârstă de 85 de ani, s-a căsătorit cu Southwick, în vârstă de 59 de ani, în septembrie 1997. Ei au împreună doi fii: Chance (20) şi Cannon (19).

Potrivit The Blast, King a depus documentele marţi la o curte de justiţie din Los Angeles. El a motivat diferenţe ireconciliabile, iar 6 iunie 2019 a fost trecută ca dată a separării.

Citeste si: Michelle şi Barack Obama ar fi divorțat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aparent, căsnicia lor a fost una cu probleme. Surse au declarat pentru People că, în 2016, King era afectat de zvonurile privind o relaţie extraconjugală pe care o avea soţia lui, fostă cântăreaţă şi prezentatoare TV. Cei doi au negat apoi zvonurile că divorţează.

Citeste si: Motivul INCREDIBIL pentru care Anamaria Prodan NU va divorţa niciodată de Reghe! Te trec fiorii când auzi aşa ceva! Are legătură cu tatăl ei decedat!

Nu este prima dată când vedeta de televiziune depune actele de divorţ. A mai făcut asta în 2010, după ce National Enquirer a scris că Southwick avea o relaţie cu un antrenor de baseball, Hector Penate. Acesta din urmă a recunoscut, dar cuplul a decis să rămână împreună.

Dacă King a mai fost căsătorit cu şase femei, Southwick se afla acum la al doilea mariaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si