Intr-o mare de culori s-a declansat bairmaul din Piateta Cazino. Iar dansatoarele imbracate in straie traditioanle si cu ritmul oriental in sange i-au invitat pe turisti la spectacol.

Muzica intrepretata de artisti turci de renume a atras mii de turisti din sudul, nordul si centrul statiunii. Cu totii au savurat preparate traditionale turcesti in timp ce au admirat show-ul.

Citeste si: VIDEO| Festival turcesc la malul mării

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gospodinele din comunitatea turca si tatara au preparat toate delicatelese posibile de la baklavale pline de sirop pana la legendarul Suberek.

Turistii care nu au vrut sa ia lectii de gatit s-au putut deghiza ori au putut sa se pozeze alaturi de sultani si alte personaje de legenda ale Imperiului Otoman. De altfel, festivalul Turk Art este menit sa promoveze cultura, arta si gastronomia turceasca.

Citeste si: Festivalul de cultură şi gastronomie turcească are loc în week-end la Mamaia! Pe lângă artişti turci, pe scenă vor urca Anda Adam şi Claudia Pavel

Festivalul aflat la prima editie e fost initiat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea.

TurkArt are loc pana duminica noapte si atrage artisti consacrati din Turcia precum, Yusuf Guney dar si vedete ale muzicii autohtone cum ar fi Anda Adam, Amna si Claudia Pavel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si