Familia tinerei a fost citată la sediul central al instituţiei pentru a i se prezenta documentul. Precizările DIICOT vin în urma acuzaţiilor unchiului adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, scrie news.ro.

Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT- Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, precizează DIICOT.

Ofiţerii, împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane- Centrul Zonal Craiova- s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

Ce a spus Alexandru Cumpănașu

„Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT- Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului”, menţionează instituţia.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, chemați de urgență la DIICOT

Citaţia a fost emisă, părinţii adolescentei luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a scris marţi seară pe Facebook că DIICOT îi ameninţă familia, părinţii adolescentei fiind citaţi la DIICOT pentru că au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si