De profesie psihoterapeut, Ramona a fost vrajita dintotdeauna de muzica. Si-a dorit enorm sa invete tainele pianului, dar abia la 38 de ani si-a facut curaj si-n urma cu o luna a inceput cursurile la o scoala privata din Bucuresti.

Ramona Oancea: Sunt eliberate emotiile negative. Sunt antrenate intens perseverenta, vointa, rabdarea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Studiile arata ca o astfel de activitate in timpul liber provoaca stari de fericire, revigoreaza creierul si ne pot elibera de griji. La orice varsta!

Un alt hobby care vindeca mintea e meditatia. Prin yoga- de pilda- putem recapata incredere- sa devenim mai puternici si mai convingatori.

Si invatarea limbilor straine poate sa fie terapie pentru creier!

Adriana Buda, psihoterapeut: Cumva ne curatam mintea de lucrurile care ne obosesc foarte mult. Sunt foarte multi oameni care au retineri. E foarte important sa avem activitate intelectuala si sa facem cat mai multe lucruri care ne fac placere.

Psihoterapeuti spun ca exista o legatura puternica intre o minte sanatoasa si un corp sanatos, asa ca ne indeamna pe toti sa dam frau liber pasiunilor, sa le punem in practica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si