Alexandra Măceșanu putea fi salvată la timp, mai ales că a dat indicații referitoare la împrejurimile în care a fost răpită. Conform celor de la observator.tv, polițiștii au văzut filmarea la câteva ore de la apelurile tinerei la 112, însă au acționat abia 14 ore mai târziu.

Citeste si: Anunț CFR: Sunt în derulare programe de modernizare a 636 de poduri şi podeţe feroviare

Camerele de supraveghere din zona Liceului Mihai Viteazul din Caracal au înregistrat, pe 24 iulie, răpirea Alexandrei Măceșanu. Se vede clar cum Dincă oprește autoturismul pentru a o imobiliza pe adolescentă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Incredibil- aspectul unor plâmâni de fumători diferiți total de plămânii unui om sănătos

Tânăra a explicat cum a fost răpită și că a trecut pe lângă un liceu, acolo unde Dincă a oprit preț de câteva minute. Pe 25 iulie, la 11 şi 29 de minute a vorbit ultima dată la telefon, cu poliţistul Constantin Pistol.

„Alexandra, într-adevăr, a dat nişte descrieri, aceste descrieri putând fi localizate, înregistrate de camerele video din zonă şi am observat, fiind notoriu, că aceste date nu au fost exploatate” a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani răpită de criminalul din Caracal.

Citeste si: Cum vor fi mașinile viitorului?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si