La aproape două luni de la izbucnirea scandalului din Caracal, generat de dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, noi detalii terifiante ies la iveală! Pe zi ce trece, anchetatorii găsesc probe care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care, dacă ar fi să punem cap la cap toate acțiunile, pare, să își fi calculat fiecare pas în cazurile de omor, recunoscute de el până în acest moment.

Gheorghe Dincă are ”scăpări” la audieri

În fiecare zi, oamenii legii caută dovezi pentru a elucida acest caz incredibil în România. De la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra Măceșanu până la cuțite sau alte obiecte ciudate, toate au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt. Mai mult, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și noi pete de sânge, descoperite pe pereții locuinței, toate ducând cu gândul la uciderea celeilalte tinere, Luiza Melencu.

Citeste si: Gheorghe Dincă a părăsit Arestul Central. A fost dus în Arestul Poliției Olt

Citeste si: Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte. Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Citeste si: Secretul familiei Cumpănașu. Lucrul care nu s-a știut până acum despre soția lui Alexandru Cumpănașu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă ancheta se derulează greoi, ei bine, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu pune și el gaz pe foc și vine și cu acuzații dure.

El susține că Gheorghe Dincă nu cooperează cu anchetatorii, însă are, din când în când, scăpări, acesta fiind motivul pentru care, uneori, oferă informații. ”Oferă noi detalii, dar irelevante și se enervează la anumite observaţii, întrebări..." , a de declarat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a mirosit-o pe Luiza? Ce a răspuns criminalul din Caracal de i-a șocat pe toți

Surse din dosar marșează și ele pe declarațiile avocatului, drept dovadă au și povestit un episod incredibil de la audieri, în care criminalul din Caracal a spus ce a simțit în ziua răpirii Luizei. La întrebarea legată de faptul că Gheorghe Dincă a mirosit-o pe Luiza?, acuzatul i-a șocat pe toți prin felul în care a ales să vorbească despre acel moment.   ”Nu îmi aduc aminte, chiar nu îmi aduc aminte, nu cred că mirosea a parfum. A urcat în mașina mea și asta a fost”, ar fi spus Dincă despre tânăra de 18 ani. 

Gheorghe Dincă a ucis-o cu sânge rece pe Luiza! Criminalul susține că nu a fost ”cooperantă”?

Deocamdată, pentru a elucida cazul, anchetatorii cercetează toate dovezile din locuința lui Gheorghe Dincă, printre care și petele de sânge găsite în casă, pe o noptieră și pe canapea, care conduc la a fi ale Luizei Melencu.

„Au fost găsite mai multe pete de sânge în casa lui Gheorghe Dincă, atât pe noptieră și câteva pe canapea. Înțelegem că a fost încheiat raportul făcut de INML în urmă cu aproximativ două săptămâni și s-a ajuns la concluzia că sângele îi aparține Luizei.

Este o informație extrem de importantă în acest dosar, pentru că până acum aveam cumva în legătura cu Luiza o singură probă și anume mașina lui Gheorghe Dincă și declarațiile pe care el le dăduse până acum. Nu exista nicio urmă a prezenței Luizei în curte, în casă sau în mașina lui Gheorghe „încă”,  a spus jurnalista Berta Popescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pe de altă parte, mai apar informații noi în caz.  ”Gheorghe Dincă a ucis-o cu sânge rece pe Luiza”, iar dezvăluirile vin de la audieri. Acolo, criminalul din Caracal ar fi susținut că ars-o pe adolescenta de 18 ani, dar nu într-o singură zi, ci în mai multe, pentru că nu ar fi fost… ”cooperantă”! Dacă este adevărat sau nu, cu siguranță, oamenii legii vor stabili totul cu exactitate în săptămânile care vor urma.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si