Trei bărbați din Timiș sunt acum cercetați penal după ce, sâmbătă dimineață, l-au bătut pe taximetristul care i-a transportat cu mașina.

Taximetrist bătut de clienți

Taximetrist bătut de clienți, pe motiv că a ales traseul mai lung

Citeste si: Povestea șocantă a celor 500 de elevi care erau ținuți în lanțuri la școală

Potrivit unor surse din anchetă, totul a început în fața unei pizzerii din oraș, acolo unde cei trei bărbați au așteptat să le vină cursa.

Taxiul, condus de șoferul de 31 de ani, a venit, pasagerii, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au urcat, iar totul părea să meargă normal. Cel puțin, până când s-a ajuns la destinație.

Taximetrist bătut de clienți, pe motiv că a ales traseul mai lung

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu noi după moarte? Prin ce transformări trece corpul după deces

Odată ajunși la finalul cursei, pe strada Jules Verne, cei trei clienți s-au enervat la culme pe șofer, pe care l-au acuzat că a ales un traseu mai lung, pentru a face mai mulți bani de pe urma lor. Supărați și beți, i-au aplicat o „corectură” zdravănă șoferului, care a ajuns la spital din cauza loviturilor primite.

Șoferul nu-și mai amintește ce s-a întâmplat

După ce i-au oferit îngrijiri medicale, doctorii au stabilit că nu este nevoie de internare, așa că l-au lăsat pe șofer să plece. La audieri, însă, taximetristul a declarat că nici măcar nu-și mai aduce aminte de cele întâmplate.

Taximetrist bătut de clienți, pe motiv că a ales traseul mai lung

Citeste si: Adolescentă de 16 ani batjocorită de trei tineri și snopită în bătaie din răzbunarea unei copile de 13 ani

În aceste momente, cei trei clienți, dar și niște martori, sunt audiați de procurori. Polițiștii au deschis acum un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, existând posibiltatea ca încadrarea să fie schimbată odată cu evoluția anchetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si