Familia Luizei Melencu este convinsă că adolescenta trăiește. Dovada ar fi chiar lănțișorul cu trei inimi al fetei, pe care îl purta în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Declarațiile cuscrului lui Gheorghe Dincă, potrivit cărora Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi fost trimise în străinătate, par din ce în ce mai plauzibile. Pentru familia Melencu lipsa unor obiecte ale acesteia dintre probele anchetatorilor este dovada clară în acest sens.

Mama Luizei Melencu e din ce în ce mai convinsă că fiica ei nu a fost ucisă şi că anchetatorii încearcă să dea un verdict la îndemână în loc să caute adevărata pistă a dispariţiei acesteia, scrie prosport.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Indiciu uluitor pe fruntea lui Gheorghe Dincă. Fotografia care face furori pe internet

Citeste si: “Alexandra și Luiza sunt în viață”. FBI, concluzia care dă totul peste cap în cazul Caracal

Lănțișorul cu trei inimioare al Luizei, pe care fata îl purta în ziua în acre a fost răpită de Dincă și care nu a fost găsit până acum, este ultima speranță de care se agață mama adolescentei.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția domnului Dincă era prin preajmă.  În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte.

Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si