Maria Ghiorghiu a fost la un pas de moarte! Câteva ore au făcut diferența întră viață și o tragedie, așa cum a explicat chiar prezicătoarea, făcând astfel primele declarații după intervenția suferită.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE! Maria Ghiorghiu, despre CUTREMURUL uriaș care ne va lovi!

Maria Ghiorghiu.  În timpul unei emisiuni TV, Maria Ghiorghiu a anunțat pe toată lumea să stea liniștită, oferind și primele detalii despre operația prin care a trecut. 

Citeste si: Maria Ghiorghiu are din nou o previziune teribilă: Anunță MARELE CUTREMUR

Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu.  Clarvăzătoarea a menționat că a fost la un pas de moarte și că dacă întârzia încă câteva ore la spital, ar fi putut să sfârșească într-un mod cu adevărat tragic. Însă, norocul a fost de partea ei, iar Maria Ghiorghiu se recuperează acum, sigur dar încet, situația ei fiind stabilă. I-a asigurat pe admiratori că va reveni online peste câteva zile și că, chiar și de pe patul de spital, a avut o mulțime de premoniții pe care abia așteaptă să le împărtășească, scrie spynews.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu, mesaj teribil legat de ce se va întâmpla în România: ”Ni se face pielea de găină”

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre operația prin care a trecut:

”30 Septembrie 2019,ora 15,50!

Dragii mei,

Aveam doar doua ore de cand am iesit din Sala de operatie, cand, in pat fiind si cu doua perfuzii la o singura mâna, priveam liber spre sticlutele cu perfuzii agatate pe stativ.

Sigur ca ma durea operatia, imi era rau si ma rugam in gand la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ma ajute si sa-mi revin cat mai repede cu putinta.
Dar, ceva minunat se intamplase.Vedeam in faţa sticlelor cu perfuzii ,lipite de ele, o punguta transparenta ,incolora, iar in punguta patrata si plata a apărut o Cruce alba si stralucitoare, mare cat palma.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Sfanta Cruce din Lumina Duhului Sfant, a inceput a pulsa incontinuu si a straluci orbitor de tare.În acest moment ,am inteles ca pot sa -ncerc ca sa ma odihnesc, fara nicio teama sau grija ca as putea pati ceva.

Dumnezeu si Maica Domnului erau cu mine acolo unde eram si eu, iar SFANTA CRUCE a MANTUITORULUI HRISTOS m-a ocrotit in fiecare clipa cat am stat in Spital si in fiecare clipa a vietii mele.

Si asa dragilor, din perfuzii picurau medicamentele necesare după operatie, iar Sfanta Cruce din Lumina Duhului Sfant pulsa precum o inima, redandu-mi puterea sufleteasca si trupeasca ca sa pot face faţă acestei grele suferinte”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si