Pădurarul a scăpat doar datorită faptului că a putut să se adăpostească în mașina sa. Acesta a ajuns la spital, iar ulterior a depus plângere la Poliție pentru ca autorii să fie depistați și trași la răspundere, scrie ziardesuceava.ro.

Se pare că bătaia i se trage de la faptul că nu s-a aliniat „apucăturilor” din cadrul Ocolului Silvic Moldovița. De-a lungul timpului el a reclamat mai multe nereguli, iar ulterior a apărut în documentarul Recorder, care a dus la destituirea din funcție a fostului șef de ocol, Georgel Zlei.

Citeste si: VIDEO| Panică după asasinarea pădurarului Liviu Pop. Oamenii din zonă nu se mai simt în siguranță

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hoții de lemne s-au arătat nemulțumiți de situația creată și au ales să se răzbune pe Răzvan Cenușă considerat unul dintre responsabilii pentru demiterea lui Zlei.

„M-a bătut pentru că din cauza mea a plecat Zlei și din cauza mea sunt controale în pădure. A zis că nu se lasă până nu mă omoară”, i-a declarat Răzvan Cenușă lui Tiberiu Boșutar, un activist care luptă împotriva defrișărilor ilegale.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini din locul unde a fost găsit trupul pădurarului ucis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si