De Halloween, dulciurile in forme „inspaimatatoare” sunt cele mai cautate.

ONDINA MICU – COORDONATOR COFETARIE: Avem candy barul de Halloween. Sunt produsele clasice pe care le avem doar că sunt decorate în spiritul Halloween-ului. Avem păienjeni, un mousse de ciocolata alba si negra, fantomita zambitoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a apărut pe Trinitas TV de Halloween: ”Patriarhia Română împărtăşeşte îngrijorarea a numeroşi părinţi, elevi şi profesori din întreaga ţară..”

Cady barul cu tot felul de prajituri este la mare moda pentru petrecerile de halloween.Iar pretul variaza in functie de dulciurile folosite.

ONDINA MICU –COORDONATOR COFETARIE: cel îl diferențiază față de cel pe care l-am văzut acolo sunt biscutii iubiți de copii, aceste elemente. Pentru cei mai puțin pretențioși, dar care vor să marcheze momentul de halloween exista și varianta prajiturilor la bucata, decorate la comanda.

O astfel de prajitura costa cel mult 10 lei.

Citeste si: Cele mai tari filme horror de Halloween! Iată care sunt cele mai înfricoşătoare lungmetraje, ideale pentru un maraton de Halloween!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si