Alexandru Cumpănașu a băgat spaima în clanurile interlope românești din Spania și Italia, sau cel puțin așa susține candidatul la alegerile prezidențiale. Unchiul Alexandrei Măceșanu a povestit într-un live că după apariția la televiziunea italiană, ”locotenenții temutului Ion Clămparu” s-au speriat pentru că au aflat că poliția pregătește adevărate ”raiduri” în zonele controlate de interlopi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vizate ar fi ”cuiburile” din Spania și Italia ale celui mai temut interlop din Europa, scopul fiind acela de a da de urma fetelor dispărute în România. În joc intră și un investigator din echipa lui Cumpănașu, care are o întâlnire cu unul dintre locotenenții lui Clămparu. Acesta îi spune că va porni el însuși o investigație ”internă” și că va încerca să facă rost de informații care să ajute la găsirea Alexandrei și a Luizei.

Citeste si: Cazul Caracal. Ce a făcut, de fapt, mama Alexandrei Măceșanu două zile în Italia

Cumpănașu vrea să-l viziteze pe Clămparu la închisoare

În plus, Alexandru Cumpănașu a declarat că intenționează să-i facă lui Ion Clămparu o vizită în închisoare pentru a-i cere acestuia informații care ar putea să ajute la rezolvarea cazului Caracal.

Cumpănașu spune că apelează la aceste metode ”neortodoxe” pentru că autoritățile din România nu sunt capabile să le găsească pe cele două fete.

Ion Clămparu, supranumit ”Cap de porc”, considerat cel mai periculos interlop din Europa, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Spania pentru proxenetism. El a obligat sute de fete să se prostitueze și avea o rețea întinsă în multe țări ale Europei.

În prezent, el își ispășește pedeapsa la penitenciarul Aiud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si