Lesley Maxwell este bunică a trei copii dar arată ca o adolescentă. Femeia vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr și atât. Bunica, este mândră de aspectul ei fizic și le transmite tuturor femeilor să fie fericite de fizicul lor, indiferent de vârstă.

Lesley Maxwell a început să meargă la sală şi păstreze o alimentaţie echilibrată de la 48 de ani, pentru a arăta ferm și tonifiat.

Cea mai sexy bunică din lume: „Am avut relații doar cu parteneri mai mici!"

Citeste si: Nelson Mondialu declarație despre Bianca de la Puterea Dragostei: „Să vezi cum se joacă Bianca cu veverița!"

Sexy bunicuţa se laudă cu un abdomen cu pătreţele, atent lucrat, la care ar râvni orice tânără. În lumea fitness-ului, femeia a câştigat 30 de trofee datorită aspectului său fizic, potrivit Daily Star.

Cea mai sexy bunică din lume: „Am avut relații doar cu parteneri mai mici!"

Femeia este foarte dezinvoltă și nu refuză niciodată să pozeze în lenjerie intimă. Lucru care se observă și în pozele în care femeia se laudă cu formele sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu cred că oamenii mă judecă pentru vârsta mea. Până la urmă, muncesc la fel de mult ca ceilalți. Este o comunitate fantastică și cred că aici nu se pune problema niciodată de vârstă,. Tot ce vreau să le transmit femeilor este să nu mai amâne! Fiecare femeie poate să se simtă sexy chiar acum!”, a mărturisit Lesley Maxwell.

Cea mai sexy bunică din lume: „Am avut relații doar cu parteneri mai mici!"

Citeste si: Discriminare la o școală din Iași: elevii romi ies în pauză la o altă oră față de ceilalți elevi, motivul este uimitor

Lesley Maxwell susţine că dieta este un aspect foarte important pentru un stil de viaţă sănătos. „În primul rând, trebuie să ai grijă de tine și de corpul tău. Ai nevoie de alimente pline de nutrienți, fără mâncare procesată sau fast-food! Pe lângă asta, eu recomand antrenamentul cu greutăți, pentru un corp mai tânăr. O astfle de rutină îți tonifică brațele și posteriorul”.

Cea mai sexy bunică din lume: „Am avut relații doar cu parteneri mai mici!"

Citeste si: Trei concurenți eliminați din emisiunea Puterea Dragostei. Anunțul radical al Andreei Mantea: "Să fie scoși de pe site"

Deși a primit multe premii, femeia are la fel de mulți admiratori, unii mult mai tineri decât ea.

„Mereu sunt curtată de bărbați tineri. Oricum, eu nu mă simt de vârsta pe care o am, așa că nu e nicio problemă. Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine. Chiar și fostul meu soț este mai tânăr cu 13 ani decât mine” a încheiat bunicuța sexy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si