Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, duminică seara, o femeie din comuna Văleni a sesizat prin apel de urgenţă 112, faptul că o femeie de 42 ani, este obligată de un bărbat de 38 ani, să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

Citeste si: Şase poliţişti de frontieră de la Giurgiu, trimişi în judecată pentru luare de mită

Citeste si: Murături asortate. Combinație nemaipomenită: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat de 42 de ani, terorizat de șoferul care l-a luat la ocazie: „M-am rugat de el să îmi dea drumul"

“În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, au pătruns în locuinţa bărbatului, acesta fiind prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu femeia”, au menţionat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Oltş El a fost prezentat luni instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si