Dincolo de declarațiile candidaților și de tensiunea luptei electorale, scrutinul de ieri a avut și părțile lui ciudate, dar și amuzante, mai ales pentru cei care au câștigat și au avut motive de petrecere. Ca și când ziua de mâine și turul doi n-ar fi existat. Așa au petrecut peneliștii bârlădeni, cărora nu le venea să creadă că au învins PSD chiar în propriul fief din Vaslui, zis și județul roșu.

Citeste si: VIDEO| Sora lui Lucifer, acuzații grave la adreasa victimei: Ar fi țesut un scenariul șocant din răzbunare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul neașteptat al unei mirese: a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de soțul ei, altei femei

De la distracție, bineînțeles, n-au lipsit sărățelele pe farfurii de plastic, vinul proaspăt de toamnă și un lăutar puțin derutat de cerințele clienților. Tot cu veselie s-a lăsat și la o secție de votare din Bistrița, unde un mire și mireasa lui s-au oprit la urne între biserică și sala de nunți.

Am dori să fie mai bine, atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Bărbatul a venit din altă țară că să-și ia aleasa de nevastă, iar votul a fost primul lucru făcut împreună ca soț și soție. În Vâlcea, în schimb, niște muncitori români au reușit să spargă urna de vot, care a fost înlocuită, în disperare de cauză, cu un butoi cu murături, spre indignarea internauților.

Citeste si: Cum îți afectează consumul de marijuana mintea și corpul

Citeste si: Murături asortate. Combinație nemaipomenită: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet

Nu la fel de indignați au fost votanții români de urnele puse la dispoziție în Olanda, unde au fost folosite recipiente pentru reciclarea hârtiei, așa cum se obișnuiește la alegerile din țara lalelelor. Toate primariile oraselor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Si nimeni nu ridica din sprancene, a notat pe facebook o româncă. Tot la capitolul... lucruri ciudate la vot, îl putem trece și pe cetățeanul care nu și-a găsit candidatul pe buletin, pe Ion Iliescu, mai exact, așa că l-a trecut cu pixul și chiar l-a votat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si