Piept de pui. Secretele marilor bucătari pentru a ieși perfect
Piept de pui. Să găteşti piept de pui nu e chiar atât de simplu precum ai crede. Sunt câteva modalităţi simple care te pot ajuta să obţii un preparat delicios, ”neaţos”.
Piept de pui. Recomandat chiar şi persoanelor care vor să slăbească, pieptul de pui este delicis şi poate fi preparat cu uşurinţă. Trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.
Spre exemplu, pentru a obţine un piept de pui savuros este recomandat să-l marinezi cu nişte condimente asiatice, iar apoi să-l pui pe grătar.
Piept de pui. O altă reţetă pe care o poţi încerca este să maerinezi pieptul de pui în ulei de susan, ardei iuţi roşii, coriandru, dar şi usturoi şi sos de peşte ori coajă rasă de lime. La fel, pune-l pe grătar şi serveşte-l cu sos de chlli dulce.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Piept de pui. Puiul delicios poate fi obţinut şi dacă îl vei unge cu boia de ardei iute şi ulei de măsline. Alege să-l laşi un pic la marinat, iar apoi frige-l pe grătar şi taie-l felii. Serveştel cu fâşii subţiri de ceapă roşie, coajă de lime, măsline negre şi pătrunjel.